Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Vaasan kaupunginorkesteri

Konsertit ovat taas myynnissä!

Julkaistu: 11.11.2020

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on päivittänyt marraskuun rajoituspäätöstään Vaasan sairaanhoitopiirin alueen osalta. Tämän iloisen päätöksen johdosta, Vaasan kaupunginorkesteri järjestää kaksi kamarikonserttia marraskuussa ja kolme konserttia joulukuussa.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston viimeisimmän päätöksen (5.11.) mukaan konsertteja ja tapahtumia on mahdollista taas järjestää. Vaasan kaupunginorkesteri tulee tämän päätöksen johdosta järjestämään konsertteja marraskuussa ja joulukuussa, puolella yleisökapasiteetista ja turvaetäisyydet pitäen, kasvomaskeja käyttäen sekä hygieniasta huolehtien.

Torstaina 19.11. klo 19.00 pääsemme kuulemaan orkesterin puhaltimia ja torstaina 26.11. klo 19.00 orkesterin jouset pitävät konsertin. Joulukuu alkaa konserttien osalta keskiviikkona 2.12. klo 19.00 pianisti Iiro Rantalan soolokonsertilla. Tämä tunnettu ja monipuolinen muusikko pitää hieman erilaisen pikkujoulukonsertin teemalla ”My Finnish Calendar”. Joulukuussa järjestetään myös jo aiemmin suunniteltu konsertti Made in Finland. Vaasan kirkossa torstaina 10.12. klo 19.00. Tomas Djupsjöbacka toimii tuossa konsertissa kapellimestarina ja solistina kuullaan harmonikansoittaja Petteri Warista. Syyskauden viimeinen konserttimme on torstaina 17.12. klo 19.00 Mustasaaren kirkossa. Tarmo Peltokoski johtaa ja solisteina ovat trumpetisti Mari Pakarinen sekä sopraano Marika Hölttä. Kaikkien konserttien koko ohjelma päivitetään pian kotisivuillemme.