Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Lähde sauvakävelylle tai jumppaa kotona: tarjoamme maksutonta ulkoliikuntaa sekä virtuaalijumppia!

Julkaistu: 12.3.2021

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden ohjattu ryhmäliikunta jatkuu maalis- ja huhtikuussa ulkoliikuntapainotteisella toiminnalla. Ohjatut ulkoliikuntatunnit ovat kaikille maksuttomia. Myös virtuaalijumppia on tarjolla joka viikko.

Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan!

Liikuntapalveluiden järjestämät sisäliikuntatunnit ovat koronarajoitusten vuoksi olleet tauolla syksystä saakka. Nyt on sen sijaan tarjolla kahvakuulaa, keppijumppaa sekä kävelyä ja sauvakävelyä pienellä porukalla ulkona.

Ulkoliikunnan lisäksi liikuntapalvelut tarjoaa virtuaalisia jumppia somekanavillaan Facebookissa ja Youtubessa.

  • Facebook-sivulla live-lähetykset pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13 (aika saattaa vaihdella)
  • Kaikki jumppatallenteet löytyvät liikuntapalveluiden Youtube-kanavalta

Omat kahvakuulat ja jumppakepit mukaan

Myös ulkoliikuntatunneilla noudatetaan kokoontumisrajoituksia ja turvavälimääräyksiä sekä suositellaan kasvomaskien käyttöä. Kullekin tunnille mahtuu mukaan voimassa olevien henkilörajoitusten mukaisesti viisi ensimmäisenä ilmoittautunutta.

– Suosittelemme ottamaan mukaan omat jumppavälineet, esimerkiksi sauvakävelyyn soveltuvat sauvat ja kahvakuulaan omat kuulat. Kaikki tunnit sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille, liikuntasuunnittelija Siv Aro kertoo.

Ulkoliikuntaan ilmoittaudutaan puhelimitse, katso tarkemmat tiedot

Liikuntapalveluiden tarjoamat perheliikunta, perheluistelu ja kouluissa järjestettävät Action-liikuntakerhot ovat tauolla toistaiseksi, aluehallintoviraston koronarajoitusten mukaisesti.