Ohita valikko
Pyöräily

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Miten Vaasassa liikutaan vuonna 2035? – vastaa kyselyyn, vaikuta ja voita

Julkaistu: 27.8.2019

Päivitetty: 21.10.2019

Vaasan kaupunki on käynnistänyt kestävän liikkumisen ohjelman, joka antaa suuntaviivat ja helpottaa liikkumiseen liittyvien arjen valintojen tekemistä Vaasassa. Kuntalaiset voivat nyt vaikuttaa ohjelman toteutukseen vastaamalla kyselyyn verkossa tai pääkirjastossa (os. Kirjastonkatu 13).

Ohjelma vastaa kysymykseen, miten Vaasassa liikutaan, kun kaupunki on hiilineutraali vuonna 2035. Kysely on avoinna kaikille kuntalaisille, vastausaikaa on 1.9. saakka.

– Vastaamalla voi vaikuttaa kestävän liikkumisen ohjelman tavoitteisiin ja toimenpiteisin eli siihen, miten Vaasassa liikutaan tulevaisuudessa. Haluamme laatia toimenpideohjelman yhdessä kuntalaisten kanssa, kadunsuunnittelupäällikkö Siri Gröndahl.

Pääkirjastosta löytyy nyt vuorovaikutusseinä, joka tarjoaa tietoa ohjelmasta, ja jonka ohessa on mahdollisuus vastata kyselyyn. Lisäksi kyselyn voi vastata sähköisenä, vastaaminen vie noin viisi minuuttia: https://link.webropolsurveys.com/S/132EA3587EB61F43

Vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti pyörähuoltoon sekä pyöränvaloja. Voit osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn lopussa. Kyselyn tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Kiitos jo etukäteen panoksestasi. Osallistumalla olet mukana tekemässä hiilineutraalia Vaasaa! Hankkeen toteuttaa Vaasan kaupunki yhteistyössä WSP Finland Oy:n ja Traficomin kanssa.