Ohita valikko
Nuoret

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Nyt on jaossa 20 000 euroa nuorisoyhdistyksien toimintaan

Julkaistu: 1.3.2023

Vaasan kaupungilla on maaliskuussa jaossa 20 000 euroa avustuksina nuorisoyhdistyksille. Toiminta-avustusta voidaan myöntää muun muassa lapsille ja nuorille suunnattuun harrastus- ja kerhotoimintaan tai nuorille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen.

Nuorisoyhdistyksille on tänä vuonna jaossa yhteensä 20 000 euroa. Vuonna 2022 avustusta myönnettiin yhteensä 12 eri yhdistykselle, ja avustussummat olivat 400-4500 euroa.

Toiminta-avustusta myönnetään nuorisoyhdistyksille toimintaan, jonka tavoitteena on yhdistystoiminnan kautta edistää nuorten sosiaalista vahvistamista, kasvun ja itsenäistymisen tukemista sekä nuorten kasvu- ja elinolojen parantamista.

– Nyt kannattaa rohkeasti hakea avustusta oman yhdistyksen toimintaan! Avustusta on aiemmin myönnetty muun muassa lapsille ja nuorille suunnattuun harrastus- ja kerhotoimintaan, leirien ja tapahtumien järjestämiseen ja niihin osallistumiseen, ryhmä- ja kurssitoimintaan sekä pelitoimintaan, kertoo nuorisotoimenjohtaja Mika Pietilä.

Hae 31.3. mennessä sähköisen avustusjärjestelmän kautta

Avustus on haettavissa 1.-31.3.2023 Vaasan kaupungin sähköisen avustusjärjestelmän kautta.

Avustusta myönnetään ensisijaisesti vaasalaisille yhdistyksille ja yhteisöille Vaasan alueella tapahtuvaan toimintaan.

Avustushakemuksessa ilmoitetaan arvio haettavasta avustussummasta ja käyttötarkoituksesta. Katso täältä tarkemmat ohjeet avustuksen hakemiseen.

Avustusten myöntämisestä päättää Vaasan kaupungin koulutuslautakunta.