Ohita valikko
asfalttijyrä

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Onkilahden alueen päällystystyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin

Julkaistu: 15.10.2020

Onkilahden alueella suoritetaan ensi viikolla päällystys- ja ajoratamerkintätöitä, jotka vaikuttavat alueen liikennejärjestelyihin. Tietöiden vuoksi tiettyjä liikenneosuuksia ja kulkusuuntia joudutaan sulkemaan, mikä voi aiheuttaa liikenteen jonoutumista.

Autoilijoita pyydetäänkin käyttämään vaihtoehtoisia reittejä mahdollisuuksien mukaan. Työt suoritetaan 18.10.-25.10. välisenä aikana ja ne pyritään tekemään pääosin ilta- ja yöaikaan.

Väylät päällystetään suunta kerrallaan ja kahdessa vaiheessa seuraavasti:

1. vaiheessa päällystetään Keskusta-Gerby suunta, jolloin ajoneuvot ohjataan Vöyrinkaupungin risteyksestä Gerbyn suunnasta tuleville kaistoille. Myös Palosaarelle ja Vetokankaalle johtava ramppi on pois käytöstä keskustasta tultaessa. Vaihe 1 saadaan valmiiksi arvion mukaan 18.-20.10. välisenä aikana.

2. vaiheessa päällystetään Gerby-Keskusta suunta, jolloin Alskatintie on suljettu Gerbyn ja Palosaaren väliseltä osuudelta kokonaan ja liikenne ohjataan Gerbyntien kautta. Vaihe 2 saadaan valmiiksi arvion mukaan 20.-23.10. välisenä aikana.

Kun väylät on päällystetty, tehdään ajoratamerkinnät noin neljän vuorokauden sisällä päällystysten päättymisestä. Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä urakan aikana.