Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Onnellisuuskysely 2022 on auki – vastaa ja osallistu hotellipaketin arvontaan!

Julkaistu: 11.11.2022

Voiko marraskuun pimeydessä olla onnellinen? Kyllä voi, jos katsoo Vaasan kaupungin aiemmin toteuttamien onnellisuuskyselyiden tuloksia.

Poikkeuksellisesta maailmantilanteesta huolimatta vaasalaisten onnellisuutta mittaava luku on ollut hyvällä tasolla ja viime vuonna luku oli jopa noussut edellisvuodesta. Vuonna 2021 vaasalaisten onnellisuusluku oli 74, kun sitä mitattiin asteikolla 0-100. Viime vuonna Vaasan onnellisuuskyselyyn vastasi kaikkiaan 1081 henkilöä. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua arvontaan, jossa voi voittaa hotelliyön 2 hlölle hotelli Astorin saunallisessa sviitissä. Lisäksi arvomme 10 kerran uimahallirannekkeen.

Kaupungin tuottamilla palveluilla on tärkeä rooli asukkaiden onnellisuuden edistämisessä, sillä kaupungin ydintehtävänä on asukkaiden hyvinvointi. Laaja kulttuuritarjonta, liikuntapalvelut, luontopolut ja koulutus ovat konkreettisia esimerkkejä palveluista, jotka vaikuttavat asukkaiden onnellisuuteen.

‒ Tavoitteemme on tuottaa palveluita, jotka jatkuvasti lisäävät asukkaiden hyvinvointia ja onnellisuutta. Viime vuoden kyselyn perusteella vaasalaisten arvio kaupungista ja monista kaupungin palveluista oli parantunut ja jatkuvaan parantamiseen olemme pyrkineet myös tänä vuonna, kertoo kaupunginjohtaja Tomas Häyry.

Konkreettisista kehityshankkeista hän nostaa esiin Onkilahden virkistysalueen, jonka monipuoliset palvelut ovat vapaasti kaikkien vaasalaisten käytössä.