Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Pääkirjastosta voi jälleen lainata Vaasan Sportin kausikortteja

Julkaistu: 18.10.2021

Vaasan kaupunginkirjastosta lainattavien kausikorttien valikoima laajenee. Vaasan Sport lahjoitti kirjastolainaukseen kaksi istumapaikkakausikorttia jääkiekon kotiotteluihin. Myös jalkapallon sekä lentopallon kotiotteluihin voi lainata kausikortteja kirjastosta.

Jääkiekon ystävät voivat lainata pääkirjastosta Vaasan Sportin kausikortteja, joita näyttämällä pääsee sisään Liigan runkosarjan kotiotteluihin maaliskuuhun 2022 asti. Viikon kestävä laina-aika kattaa yleensä yksi tai kaksi Sportin kotiottelua.

Kirjastosta voi lainata myös muita kausikortteja. Vaasan Palloseura ja Vasa IFK on lahjoittanut kaksi lainattavaa kausikorttia, joilla yksi henkilö pääsee sisään kauden 2021 kotiotteluihin. Toisella kausikortilla pääsee päätykatsomoon ja toisella pääkatsomoon.

Vaasan Kiisto on lahjoittanut lainattavaksi neljä kausikorttia, joilla pääsee seuraamaan naisten lentopalloa. Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta ja Variskan kirjastosta. Kausikorttia näyttämällä yksi henkilö pääsee sisään kauden 2021–2022 runkosarjan kotiotteluihin, jotka pelataan Variskan liikuntasalissa.

Yhteistyöllä madalletaan kynnystä lähteä peleihin

Vaasan kaupunginkirjaston kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri urheilulajeihin ja kausikorttilainauksella halutaan myös madaltaa kynnystä lähteä peleihin. Lainaus tapahtuu normaalisti kirjastokortilla.

–Kausikorteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä. Näin mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista, kertoo palvelupäällikkö Anna Pakka.

Kausikorteilla on sama myöhästymismaksu kuin kirjoilla, 0,35 euroa / päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, häneltä peritään kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.