Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Pilvilammen uusi grillikatos valmiina vastaanottamaan retkeilijöitä

Julkaistu: 11.9.2020

Päivitetty: 2.10.2020

Pilvilammen Närvänmutkan tulipaikka koki kesän aikana täydellisen muodonmuutoksen. Uusi grillikatos on nyt valmis vastaanottamaan retkeilijöitä.

Vaasan kaupungin viheralueyksikön ja Vaasan Ladun rakentamassa katoksessa on kaksi grilliä ja reilusti aiempaa enemmän istumapaikkoja, jotka kiertävät katoksen reunoja.

– Uusi grillauspaikka on jo osoittautunut todella suosituksi ja erityisesti lapsiperheet ovat löytäneet alueen hyvin. Toivomme uudelle katokselle ahkeraa käyttöä ja hyvää huolenpitoa, kertoo Vaasan kaupungin viheraluehortonomi Leila Roininen.

Samalla myös Kivijärven laavu koki pienen kasvojenkohotuksen, kun Närvänmutkan vanhat tuolit ja pöytä siirrettiin sinne. Vaasan Latu ja kaupungin viheralueyksikkö ovat tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön, joka tulee jatkumaan Pilvilammella tiiviinä myös jatkossa.

– Tällä hetkellä työn alla on noin kolme kilometriä pitkä Marranpolku, josta pääosa on saatu tänä vuonna käyttökuntoon. Talven aikana reitin varrelle tulee myös tulentekopaikka, Roininen iloitsee.

Närvänmutkan grillikatosta voi käyttää vapaasti, mutta ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen sähköpostitse pekkauusi@suomi24.fi tai soittamalla 040 520 0788. Eläinten uittaminen Pilvilammessa on kielletty.