Ohita valikko
Rokkikoulu

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Rokkikoulun kasvatit musisoivat Draama-salin lavalla 29.3.

Julkaistu: 17.3.2023

Paikallisia muusikoita esiin nostava Feasta Club tuo keskiviikkona 29.3.2023 klo 18 alkaen pääkirjaston Draama-salin lavalle kolme bändiä Rokkikoulusta.

Rokkikoulun Talvikaaoksessa soittavat keskiviikkona 29.3. klo 18 alkaen vaasalaisbändit Iskender Kebab, Blindfold ja Amach Anois. Feasta clubin järjestämä rento tapahtuma on ilmainen ja avoin yleisölle.

Punkkia tykittävässä Iskender Kebabissa soittaa nelikko Antti Einola, Lucas Lillqvist, Leevi Huissi ja Kia Pada.

Blindfold on vaasalainen nelihenkinen metallibändi, jonka musiikissa yhdistyy raskaat riffit, melankoliset melodiat ja nuoruuden energia. Bändissä soittavat Mikael Wallius, Waltteri Anttila, Onni Tuomala ja Konsta Nikko.

Amach Anois on Rokkikoulun duo-projekti, jossa Jaakko Toivola ja Tiki Torrkulla soittavat ja laulavat irlantilaista työväenmusiikkia ja The Beatles -klassikoita akustisesti.

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämässä Rokkikoulussa 13-17-vuotiaat vaasalaiset voivat harrastaa pop- ja rock-musiikkia eri muodoissa. Rokkikoulu toimii Rockwerstaalla Vaasan Klemettilässä. Tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut.