Ohita valikko

Sukelletaan kulttuurikevään tunnelmiin!

Julkaistu: 16.4.2024

Uusi vuosi, uudet kulttuurikokemukset! Vaasan keväässä näkyy muun muassa ukrainalainen kulttuuri ja lisäksi Vaasan kuorofestivaali viettää tänä vuonna 30. juhlavuottaan. Kevään aikana ohjelmaa on luvassa niin vanhemmille kuin nuoremmillekin kulttuurin ystäville!

Kulttuurituottajat Geir Byrkjeland ja Ilkka Nyqvist kultturi- ja kirjastopalveluista kävivät vierailemassa studiossa Ronja Juolan vieraana kertomassa mitä kaikkea on luvassa kulttuurin saralla kevään aikana. Keskustelun keskiössä ovat muun muassa kulttuurin merkitys ihmisille sekä tapahtumien monipuolisuus.

– Kulttuuri on yhdistävä voima, joka tuo ihmisiä yhteen. Joka puolella maailmaa tanssitaan ja lauletaan, Nyqvist toteaa.

Tapahtumissa panostetaan eri kohderyhmiin, sillä keväällä vietetään ikäihmisille suunnattua Armas-festivaalia sekä nuoremmalle sukupolvelle suunnattua Feasta Band Maratonia.

– Mielellään Feasta Band Maratoniin saa osallistua myös sellaiset, jotka eivät ennen ole mukana olleet. Rohkeasti mukaan genreistä riippumatta, Byrkjeland rohkaisee.

Miten jaksoon liittyvät Euroviisut ja ketä kaikkia Kuorofestivaaleilla esiintyy? Kuuntele jakso ja ota selvää!