Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Taiteiden Yön ohjelmassa mukana myös kahvilayrittäjiä

Julkaistu: 22.7.2021

Päivitetty: 26.7.2021

Tänä vuonna vietämme Taiteiden yön 30-vuotista taivalta 12.8.2021. Juhlavuoden kunniaksi otamme käyttöön uusia keinoja kaikkien yhteiseksi iloksi.

Vaasan Taiteiden yö on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja noussut alueen asukkaiden loppukesän huipentumaksi. Juhla on saanut kaupunkilaiset sankoin joukoin kaduille nauttimaan erilaisten yhdistysten, yhteisöjen, yritysten ja kulttuuritoimijoiden esityksistä ja toiminnan esittelystä.

Viime vuosi haastoi monin tavoin meitä kaikkia, emmekä voi varmuudella tänäkään vuonna luvata, että Taiteiden yötä voidaan viettää kuten ennen koronaa. Sen vuoksi kehitämmekin tapahtumaan uusia tapoja ilahduttaa kaupunkilaisia ja luoda yhteisöllisyyttä sekä mukavaa me-henkeä.

Miten kahvilayrittäjät voivat olla mukana luomassa Taiteiden yön tunnelmaa?

Kahvilat ovat aina toimineet kaupunkilaisten toisena olohuoneena – paikkana, jossa voi kuulla mitä kaupungissa tapahtuu, tavata muita kaupunkilaisia tai ihan vaan omia tuttavia. Vaasan viihtyisät kahvilat ovat paikkoja, johon jokainen kaupunkilainen voi tulla, kuin omaan olohuoneeseensa.

Olemme saaneet Aroma Bageri & Konditorin, Kotileipomo Hämäläisen ja Pharmacy Cafen osallistumaan leikkimieliseen tempaukseen kaupunkilaisten makuhermojen ilahduttamiseksi ja samalla tuomaan heille asiakkaita hauskan kisailun merkeissä. Kisassa mukana olevia herkkuja saa ostaa yllä mainituista kahviloista 26.7.-12.8. välisenä aikana. Tässä kyselylomakkeessa (linkki vie Google Forms -kyselylomakkeeseen) esitellään kisan tuotteet ja asukkaat saavat oman makuelämyksensä perusteella äänestää suosikkiaan. Tässä hyvän mielen – ja maun kisassa palkitaan sekä voittoon äänestetty kahvila että 10 äänensä antanutta asukasta arvan perusteella. Voittajaleivonnainen julkistetaan 16.8.