Ohita valikko
Talkoot

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Talkooavustukset nyt haettavissa

Julkaistu: 26.4.2024

Vaasan kaupungin viherrakentamisen tiimi tarjoaa yhdistyksille ja seuroille mahdollisuuden osallistua jättipalsamin kitkentätalkoisiin ja saada tehdystä työstä talkooavustusta. Talkooavustusta myönnetään myös kaupunkiympäristön kunnostamiseksi. Hakemukset tulee toimittaa 15.5. mennessä.

Jättipalsamin kitkentä tehdään 27.5.– 26.7.2024 kaupungin omistamilta viheralueilta ja lähimetsistä. Kiinnostuneet yhdistykset ja seurat voivat ottaa yhteyttä viherrakentamisen tiimiin sähköpostitse puistot@vaasa.fi

Yhdistys voi esittää kitkettävää aluetta tai kaupungilla on valmiina esittää kohteita, joissa työtä voi suorittaa. Tarkemmat ohjeistukset annetaan työn aloittamisen yhteydessä. Yhdistyksellä pitää olla voimassa oleva talkoovakuutus. Suoritetusta talkootyöstä maksetaan kohteen suuruuden mukaan määriteltävä talkooavustus.

Avustukset kaupunkiympäristön kunnostamiseen

Viherrakentamisen tiimi myöntää avustuksia myös kaupunkiympäristön kunnostamiseen. Talkooavustuksia voivat anoa vain rekisteröidyt yhdistykset, kuten kaupunginosayhdistykset ja asukasyhdistykset.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 15.5.2024 mennessä osoitteeseen Rantamaantie 5, 65350 Vaasa. Laita kirjekuoreen merkintä ”Talkooavustukset”.

Lisätietoja: puh. +358 40 353 1848, puistot@vaasa.fi

Lisätietoa: