Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Tervetuloa keskustelemaan Kotirannan ja Kustaalan asemakaavamuutoksesta

Julkaistu: 23.1.2024

Päivitetty: 24.1.2024

Järjestämme vuorovaikutustilaisuuden koskien Kotirannan ja Kustaalan käynnissä olevaa asemakaavamuutosta. Kaavamuutoksen tavoitteena on luoda nykyaikainen asemakaava ja yhtenäiset käytännöt koko alueelle. Tilaisuus järjestetään Teams-verkkopalaverina torstaina 1.2. klo 17–18.30.

Kotirannan ja Kustaalan kaupunginosat sijaitsevat vierekkäin ja käsittävät yhteensä 86 hehtaarin kokoisen alueen. Aluetta on kaavoitettu vuosien varrella useaan otteeseen ja eri asemakaavoja on runsaasti.

– Kaavamuutoksella vanhentuneet asemakaavat nykyaikaistetaan ja päivitetään selkeämpään muotoon. Samalla myös kaavamääräyksiä yhtenäistetään, kaavoitusarkkitehti Anna Myllymäki kertoo.

Tilaisuuden aikana kuullaan lisää alueen historiasta sekä asemakaavahankkeen taustoista ja tavoitteista. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kaavoittajalle kysymyksiä tai ideoita.

Tilaisuus järjestetään verkossa Microsoft Teamsin kautta torstaina 1.2. klo 17.00–18.30. Tilaisuuteen pyydetään alustavaa ilmoittautumista joko osoitteessa vaasa.fi/ak1101 tai suoraan kaavan valmistelijalle: kaavoitusarkkitehti Anna Myllymäki, puh. 040 152 7784, anna.myllymaki@vaasa.fi

Tämä on ensimmäinen asemakaavamuutokseen liittyvä vuorovaikutustilaisuus. Tilaisuuksia tullaan järjestämään lisää kaavoituksen edetessä.

Lue kaavamuutoksesta lisää vuoden 2021 kaavoituskatsauksesta.