Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Tule mukaan Taikoniin: ilmoittautuminen on käynnissä!

Julkaistu: 11.8.2023

Taiteen perusopetusta Vaasassa tarjoavaan Taikoniin on nyt haku käynnissä. Taikon tarjoaa 4–18-vuotiaille lapsille ja nuorille monipuolista opetusta kuvataiteessa, tanssissa, käsityössä sekä media-, sirkus- ja teatteritaiteessa. Taiteen perusopetus on osa kansalaisopisto Alman toimintaa.

Pääasiallinen ilmoittautumisaika päättyy 20.8., mutta myös kesken kauden on mahdollista tulla mukaan, mikäli paikkoja on vapaana. Ilmoittautuminen ja lisätietoja

– Taiteen perusopetus antaa mukavan harrastuksen yhdessä muiden kanssa, mutta luo myös vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen, kertoo apulaisrehtori Mia Wiik.

TaiKonin opettajat ovat oman taideaineensa koulutettuja ammattilaisia tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita.

Opetusta järjestetään pääsääntöisesti Taikonin tiloissa Vaasan kasarmialueella.

Iltapäiväopetusta 1.–2.-luokkalaisille järjestetään myös vaasalaisilla kouluilla. Kuvataideopetusta järjestetään Länsimetsän koululla ja Vikinga skolassa. Käsityöopetusta on Gerby skolassa, tanssia Huutoniemen koululla ja Sundom skolassa sekä teatteriopetusta Keskuskoulussa.