Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Työ- ja koulutusmahdollisuuksia esittelevät Edu+Job -messut Vaasan kaupungintalolla pe 11.3.

Julkaistu: 4.3.2022

Vuosittain järjestettävä Edu+Job tuo yhteen koulutusta ja töitä etsivät tulevaisuuden tekijät sekä mahdollisuuksia tarjoavat yritykset, oppilaitokset ja muut tahot. Messutapahtuma tarjoaa sekä kävijöille että näytteilleasettajille loistavan mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen. Tänä vuonna Pohjanmaan Expo järjestää messut Vaasan kaupungintalolla perjantaina 11.3. klo 9.00-15.00.

Tapahtuman kävijäkunta on monipuolinen. Korkeakouluopiskelijat etsivät kontakteja harjoitteluun, lopputyöhön tai opintojen jälkeiseen unelmatyöhön. Toisen asteen opiskelijoita puolestaan houkuttelevat työllistymisen ja jatko-opiskelun mahdollisuudet valmistumisen jälkeen. Lisäksi tapahtumassa vierailee mm. alanvaihdosta, urakehityksestä, paluumuutosta ja uudelleenkouluttautumisesta kiinnostuneita kävijöitä.

Edu+Job tarjoaa tilaisuuden tavata tärkeitä työelämän edustajia sekä saada tietoa työpaikoista ja koulutusmahdollisuuksista, jotka eivät välttämättä ole julkisessa haussa. Messuilla pääsee tutustumaan työnantajien toimintaan ja antamaan itsestään positiivisen ensivaikutelman kasvotusten.

Näytteilleasettajat kohtaavat tulevaisuuden huipputekijät

Messuille osallistuville yrityksille ja oppilaitoksille Edu+Job luo nostetta nuorten keskuudessa tarjoamalla mahdollisuuden tavata kasvotusten opintopolkua suunnittelevia sekä uramahdollisuuksia metsästäviä kävijöitä. Verkostoituminen on tehokasta, kun saman päivän aikana voi tavata joukon potentiaalisia tekijöitä yksittäin sovittujen rekrytointitapaamisten sijaan. Tapahtumaa voi hyödyntää myös yrityksen tunnettuuden kasvattamiseen.

Messut järjestetään perjantaina 11.3.2022 klo 09.00 – 15.00 Vaasan kaupungintalolla. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.