Förbigå menyn

Artikelkategorier: Nyheter

Edu+Job -mässan som presenterar jobb- och utbildningsmöjligheter, arrangeras i Vasa stadshus 11.3

Publicerad: 4.3.2022

På den årliga mässan Edu+Job möter framtidens proffs företag, läroverk och andra aktörer som erbjuder olika möjligheter inom utbildning och rekrytering. Evenemanget erbjuder både besökare och utställare ett utmärkt tillfälle att effektivt skapa nya nätverk. Mässan ordnas i Vasa stadshus fredagen 11.3. kl. 9.00-15.00. Mässarrangör är Pohjanmaan Expo/Expo Österbotten.

Evenemanget har ett brett underlag besökare. Högskolestuderande söker kontakter för praktik, slutarbeten eller sitt drömjobb efter studierna. Studerande på andra stadiet är intresserade av jobb och fortsatta studier. Dessutom besöks mässan av de som vill byta bransch, boosta sin karriär, flytta tillbaka till orten eller gå en helt ny utbildning.

Edu+Job erbjuder ett tillfälle att träffa representanter för arbetslivet samt få värdefull information om arbetsplatser och utbildningar som inte nödvändigtvis annonseras ut offentligt. På mässan kan du bekanta dig med arbetsgivarnas verksamhet och göra ett gott första intryck i egen person.

Utställare möter framtidens proffs

De företag och läroverk som deltar i mässan Edu+Job ökar sin synlighet bland de unga genom att personligen möta besökare som planerar sina studier eller är på jakt efter karriärmöjligheter. Det är ett effektivt sätt att nätverka eftersom du under en och samma dag kan möta många potentiella kandidater i stället för att intervjua dem en och en.

Mässan ordnas fredag 11.3.2022 kl. 9.00–17.00 i Vasa stadshus. Gratis inträde.