Ohita valikko
Ryhmäliikuntatunti

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Uusia kuntosaliryhmiä ja lempeää pilatesta: kevään ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 2!

Julkaistu: 9.1.2023

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden monipuoliset liikuntaryhmät käynnistyvät maanantaina 9.1.2023. Kaikkiin liikuntaryhmiin voi osallistua edullisella liikuntakortilla.

Kevään 2023 uutuutena tarjolla on lisää kuntosaliryhmiä kaikenikäisille sekä lempeää pilatesta. Tuntivalikoimassa on myös muun muassa gymstickiä, kahvakuulaa, kuntopiiriä, venyttelyä ja zumbaa.

Terveysliikuntaryhmiä on tarjolla maanantaista torstaihin kaiken kuntoisille miehille ja naisille. Katso kaikki aikataulut

Liikuntaryhmiin voi osallistua ostamalla liikuntakortin. Kortti maksaa 56 € euroa ja se on voimassa koko kevätkauden. Eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille hinta on 43 € / kausi. Kortteja myydään Vaasan uimahallin kassalla, kansalaisinfossa ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä.

Soveltavaa liikuntaa erityisryhmille

Liikuntapalvelut järjestää myös soveltavan liikunnan ryhmiä. Soveltava liikunta on suunnattu niille, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja.

Kohderyhmää ovat myös ne henkilöt, joille liikunnalla on erityistä terveydellistä ja kuntouttavaa merkitystä.

Katso kaikki soveltavan liikunnan ryhmäliikuntatunnit