Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Vaasan kaupunginorkesteri

Vaasan kaupunginorkesterin syyskauden lipunmyynti on alkanut

Julkaistu: 17.8.2021

Vaasan kaupunginorkesteri on julkaissut syyskauden ensimmäisten kahden kuukauden ohjelmiston. ”Kaipuu yleisön eteen on ollut kova, viimeisestä yleisön edessä soitetusta konsertista tulee pian vuosi”, kertovat Vaasan kaupunginorkesterin ylikapellimestari Tomas Djupsjöbacka ja intendentti Mia Huhta. Siksi orkesterissa iloitaankin siitä, että syyskuun alussa alkavat konsertit voidaan järjestää yleisön edessä.

Pahentunut koronatilanne pakottaa orkesterin kuitenkin muutoksiin, jotta konserttisyksy voidaan aloittaa koronaturvallisesti. Orkesteri konsertoi ainakin nyt julkaistujen syys-lokakuun konserttien ajan Vaasan kirkossa, yksi konsertti on Laihian kirkossa. Tilat ovat väljemmät kuin Vaasan kaupungintalon juhlasalissa, jossa orkesteri yleensä konsertoi.

Syksyn ohjelmisto edustaa sekä kokemusta ja tunnettuja vieraita että nuoria lahjakkuuksia, jotka pääsevät estradille. Ohjelmistossa kuullaan sekä kauniita klassikoita että uutta musiikkia, ja uusia sovituksia juuri Vaasan kaupunginorkesterin kokoonpanolle.

Lipunmyynti konsertteihin on alkanut! Lisätietoja etusivulta: vaasankaupunginorkesteri.fi