Ohita valikko
Cheerleadingin MM-mitalistit Felicia Backström, Adeliina Hakala, Jemina Jylhä, Nea Kieslich, Fanni Koivusaari, Minea Mäkinen, Elli Niemi ja Viivi Norback sekä jääkiekon nuorten MM-mitalisti Jenniina Kuoppala.

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Vaasan kaupunki onnittelee vuonna 2022 menestyneitä urheilijoita

Julkaistu: 8.3.2023

Päivitetty: 28.3.2023

Vaasan kaupunki on palkinnut vuonna 2022 valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla menestyneitä paikallisia urheilijoita. Heitä on yhteensä 224.

Katso lista kaikista vuonna 2022 menestyneistä urheilijoista (pdf)

Listassa ovat mukana seurojen ilmoittamat vaasalaiset ja vaasalaisia urheiluseuroja edustavat juniorisarjojen, yleisten sarjojen ja paraurheilijoiden SM-, PM-, EM- ja MM- ja olympiamitalistit.

Palkitsemistilaisuus pidettiin Vaasan kaupungintalolla 7.3. Palkittavia urheilijoita oli yhteensä 224. Kansainvälistä arvokisamenestystä saavuttaneet urheilijat palkittiin lisäksi stipendeillä.

– Menestyneitä urheilijoita on taas ilahduttavan suuri joukko ja olemme jokaisesta todella ylpeitä. Menestyminen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla luo uskoa siihen, että Vaasan kaupungin panostukset hyviin urheiluolosuhteisiin ja pitkäjänteinen urheiluseurojen avustaminen tuottaa tulosta ja on kannatettavaa, kertoo sivistystoimenjohtaja Christina Knookala.