Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vaasan vanhusneuvosto kerää ikäihmisten ehdotuksia

Julkaistu: 16.4.2021

Ikäihminen, mihin kaipaat muutosta tai minkälaiseen tapahtumaan haluaisit osallistua tulevaisuudessa? Onko sinulla muita ideoita vaasalaisten ikäihmisten hyväksi? Kerro ideoistasi vanhusneuvostolle ehdotuslaatikoiden kautta tai nettisivulla vaasa.fi/vaasan-vanhusneuvosto. Laatikot ovat esillä toistaiseksi.

Ehdotuslaatikot löytyvät Ikäkeskuksen Vuorikeskuksen ja Tammikartanon toimipisteissä, Eläkeläisten toimintakeskuksessa sekä kirjaston toimipisteillä pääkirjastolla, Sundomissa, Huutoniemellä, Ristinummella, Suvilahdessa, Vähässäkyrössä ja kirjastoautossa. Myös kirjaston kotipalvelun kautta on mahdollista antaa ehdotuksia. Lisäksi Vaasan vanhusneuvoston nettisivuilta www.vaasa.fi/vaasan-vanhusneuvosto/ löytyy sähköinen ehdotuslomake.

Saatuja ehdotuksia käsitellään vanhusneuvoston kokouksissa.

– Vaasan vanhusneuvosto vaikuttaa ikäihmisiä koskevissa asioissa heidän asemansa parantamiseksi ja palveluiden kehittämiseksi. Vanhusneuvosto voi tehdä ehdotuksia ja aloitteita myös kaupungin muille toimielimille. Vanhusneuvosto järjestää ikäihmisille mahdollisuuksien mukaan myös luentotilaisuuksia ja virkistystapahtumia, kertovat Vaasan vanhusneuvoston puheenjohtaja Erkki Mäkelä ja varapuheenjohtaja Irmeli Mandell.