Ohita valikko
Lapsi ja aikuinen päiväkodissa

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille tarjolla 63 työpaikkaa Vaasassa

Julkaistu: 24.2.2023

Onni on tehdä työtä lasten parissa: tarvitsemme Vaasaan lisää innostuneita ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia! 24.2.2023 alkavassa varhaiskasvatuksen haussa on avoinna yhteensä 63 työpaikkaa.

Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille, lastenhoitajille, päiväkotityöntekijöille sekä avustajille. Avoinna on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä. Hae meille Kuntarekryn kautta!

Vaasassa on päiväkoteja, perhepäivähoitoa sekä avoimen päiväkodin toimintaa. Kunnallisia päiväkoteja on yhteensä 37. Meillä toimii suomenkielisiä, ruotsinkielisiä ja kaksikielisiä päiväkoteja. Henkilökunta työskentelee ryhmän kielellä.

Yhdessä ryhmässä työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä lastenhoitaja.

– Viime vuosina olemme lisänneet resursseja päiväkoteihin esimerkiksi palkkaamalla lisää varahenkilöitä. Tavoitteenamme on sitoutuneet ja työstään innostuneet työntekijät, joille työn kehittäminen on ilo, kuvailee varhaiskasvatusjohtaja Hanna-Leena Holmström.

Energiakasvatusta pienestä pitäen

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, joten energiakasvatus on mukana myös varhaiskasvatuksessa. Tärkeää on myös tieto- ja viestintäteknologian monipuolinen ja turvallinen käyttö yhdessä aikuisten kanssa.

– Henkilökunnan digiosaaminen ja -koulutus on iso osa varhaiskasvatusta. Henkilökuntaamme tukee oma digipedagoginen kehittäjä, joka tuo digiopetuksen uusia näkökulmia kentälle, Holmström kertoo.

Vaasa on kansainvälinen merenrantakaupunki, ja kielirikasteinen ohjelma on kirjattu varhaiskasvatussuunnitelmaan. Päiväkodeissa järjestetään toimintaa säännöllisesti ja suunnitellusti jollakin muulla kuin ryhmän toimintakielellä: tuomme esimerkiksi laulujen, lorujen ja satujen kautta maistiaisia eri kielistä lapsille.

Vaasa – tavoitteena Suomen onnellisimmat asukkaat! Tule mukaan kasvattamaan onnellisia lapsia!

Lue lisää: