Ohita valikko
Nainen halaa lasta talvimaisemassa.

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille tarjolla 65 työpaikkaa Vaasassa

Julkaistu: 15.3.2024

Onni on tehdä työtä lasten parissa: tarvitsemme Vaasaan lisää innostuneita ja työnsä kehittämisestä kiinnostuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia! 15.3.2024 alkavassa varhaiskasvatuksen haussa on avoinna yhteensä 65 työpaikkaa.

Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen opettajille ja erityisopettajille, sosionomeille, lastenhoitajille, päiväkotityöntekijöille, avustajille sekä apulaisjohtajille. Avoinna on sekä vakituisia että määräaikaisia tehtäviä.

Tänä keväänä osaan tehtävistä rekrytoidaan anonyymisti. Yhdenvertaisuuden edistämiseksi suosimme anonyymia rekrytointia.

Vaasassa on päiväkoteja ja perhepäivähoitoa.  Kunnallisia päiväkoteja on yhteensä 37. Meillä toimii suomenkielisiä, ruotsinkielisiä ja kaksikielisiä päiväkoteja. Henkilökunta työskentelee ryhmän kielellä.

Yhdessä ryhmässä työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä lastenhoitaja.

– Varhaiskasvatuksessa panostetaan henkilöstön osaamisen vahvistamiseen, uusien toimintatapojen ja inklusiivisen toimintakulttuurin kehittämiseen. Kuluneen toimintavuoden aikana esihenkilöiden ja apulaisjohtajien resurssia on ohjattu entisestään tiimien pedagogiikan tukemiseen, kuvailee vs. varhaiskasvatusjohtaja Maria Karvonen.

TE-livelähetyksessä lisätietoa työpaikoista

Työpaikkoja pääsee hakemaan Kuntarekryn kautta 15.3.-2.4. Kaikki haussa olevat paikat löydät Kuntarekryn sivuilta.

Lisätietoa varhaiskasvatuksen avoimista työpaikoista sekä Vaasan varhaiskasvatuksesta työpaikkana saa myös TE-live -lähetyksissä 21.3.

TE-liveä eli TE-toimiston suoraa lähetystä voi seurata verkossa osoitteessa https://te-live.fi/. Suomenkiellinen lähetys tulee 21.3 klo 11 ja ruotsinkielinen lähetys 21.3. klo 14. Lähetyksistä on katsottavissa myös tallenteet jälkikäteen TE-liven sivustolla.

Energiakasvatusta pienestä pitäen

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, joten energiakasvatus on mukana myös varhaiskasvatuksessa. Tärkeää on myös tieto- ja viestintäteknologian monipuolinen ja turvallinen käyttö yhdessä aikuisten kanssa.

– Henkilökunnan digiosaaminen ja -koulutus on iso osa varhaiskasvatusta. Henkilökuntaamme tukee oma digipedagoginen kehittäjä, joka tuo digiopetuksen uusia näkökulmia kentälle, Karvonen kertoo.

Vaasa on kansainvälinen merenrantakaupunki, ja kielirikasteinen ohjelma on kirjattu varhaiskasvatussuunnitelmaan. Päiväkodeissa järjestetään toimintaa säännöllisesti ja suunnitellusti jollakin muulla kuin ryhmän toimintakielellä: tuomme esimerkiksi laulujen, lorujen ja satujen kautta maistiaisia eri kielistä lapsille.

Vaasa – tavoitteena Suomen onnellisimmat asukkaat! Tule mukaan kasvattamaan onnellisia lapsia!

Lue lisää: