Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Vastaa asukaskyselyyn pyöräpysäköinnin kehittämisestä ja voita S-ryhmän lahjakortti

Julkaistu: 4.4.2024

Vaasassa laaditaan parhaillaan pyöräpysäköinnin edistämisohjelmaa, jonka tavoitteena on parantaa pyöräpysäköintiä paitsi yleisillä paikoilla, myös taloyhtiöissä ja asuinkiinteistöissä. Vastaamalla asukaskyselyyn pääset vaikuttamaan tulevien kehittämistoimenpiteiden suunnitteluun. Vastanneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron S-ryhmän lahjakorttia.

Asukaskyselyllä kartoitetaan asukkaiden kokemuksia pyöräpysäköinnin toimivuudesta taloyhtiöissä ja asuinkiinteistöissä. Lisäksi kyselyllä selvitetään, minkälainen merkitys pyöräpysäköinnillä on vastaajien mielestä pyöräilyn lisäämisessä.

Vastaamiseen menee noin 5-10 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron S-ryhmän lahjakorttia.

Taloyhtiöiden pyöräpysäköinnin kehittämisestä kiinnostuneille järjestetään myös info- ja keskustelutilaisuus 3.6.2024 klo 17.00-18.30. Tilaisuuteen voi ilmoittautua kyselyn lopussa.

Kyselyssä ei kerätä vastaajista yksilöiviä tietoja paitsi, jos vastaaja haluaa osallistua palkintoarvontaan tai taloyhtiöiden pyöräpysäköinnin kehittämiseen liittyvään infotilaisuuteen. Tällöin vastaajaa pyydetään ilmoittamaan nimi ja sähköpostiosoite.

Tietoja käsitellään kyselyn toteuttavan Sitowise Oyn tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Vastaa kyselyyn täällä.