Ohita valikko
Havainnekuva Smart Technology Hubista ja toimistorakennuksesta Frilundintieltä.

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Wärtsilän Smart Technology Hubin rakentaminen alkaa

Julkaistu: 20.6.2019

Teknologiayhtiö Wärtsilä kertoi tiedotteessaan 20.6., että Smart Technology Hub -hanke on edennyt suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Vaasan kaupunginvaltuusto hyväksyi 6.5. alueen asemakaavan sekä tonttijaon muutoksen, ja asemakaava kuulutettiin lainvoimaiseksi 14.6. Rakennus- ja ympäristölautakunta puolestaan myönsi 19.6. Smart Technology Hubille rakennusluvan.

SEB Leasing ja Vaasan kaupunki allekirjoittivat alueen maanvuokrasopimukset 20.6. samalla, kun Wärtsilä ja SEB Leasingin tekivät pitkäaikaisen leasingsopimuksen Vaskiluotoon rakennettavista kiinteistöistä.

Wärtsilä Finlandin toimitusjohtaja Vesa Riihimäki kitti Vaasan kaupunkia ja muita yhteistyötahoja yhtiön tiedotteessa:

– Olen erittäin tyytyväinen, että Smart Technology Hub -hanke etenee aikataulun mukaisesti, ja kaikki hankkeen suunnitteluun osallistuneet ansaitsevatkin kiitoksen hyvin tehdystä työstä. Haluan myös kiittää Vaasan kaupunkia erittäin sujuvasta yhteistyöstä. Erityisesti kaavoitus on tehnyt paljon hyvää työtä hankkeen mahdollistamiseksi

Myös kaupungin teknisen toimen johtaja Markku Järvelä on tyytyväinen siihen, miten hanke on edennyt.

– Yhteistyö on edennyt sujuvasti ja hyvässä hengessä. Uuden tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskuksen rakentaminen Vaskiluotoon on koko Vaasan etu.

Lue Wärtsilän tiedote kokonaisuudessaan tästä: www.wartsila.com/fi/media-fi/uutinen/20-06-2019-wartsilan-smart-technology-hubin-rakentaminen-alkaa-2473531