Förbigå menyn
Gitarrist på scen

Feasta

Feasta-evenemangen är lediga och professionella uppträdanden och utbildningar som vi arrangerar speciellt för lokala band och artister, som ju är extra viktiga för oss.

Feasta-artistmönstringarna är för närområdets band och artister avsedda spelnings- och utbildningstillfällen som är öppna även för andra intresserade. Vi samarbetar med andra aktörer inom musikbranschen i området, t.ex. med föreningarna Volume och Skafferiet at Ritz, vilka båda deltar i Feasta-mönstringen.

På våren och hösten ordnar vi Feasta Club –spelningar då förutom lokala musiker även artister som är kända på riksnivå uppträder.

Evenemangen hålls vanligtvis i stadsbibliotekets Drama-sal eller i Kulturhuset Fanny och de är för det mesta gratis.

Är du intresserad att spela på Feasta Club? Ta kontakt, så kan vi komma överens om fortsättningen!

Feasta Band Maraton, 24-25.5.2024

Feasta Band Maraton ordnas 24-25.5.2024 på Ritz (Kyrkoesplanaden 22, Vasa).

Under bandmaraton spelar lokala band och artister nonstop på fredag 24.5 och på lördag 25.5 kl 18 ->. Ett framträdande pågår i en halvtimme och efter det är det dags för följande band/artist. Baren på Ritz är öppen under båda kvällarna.

Feasta Band Maraton ordnas nu för tredje gången. Evenemanget är gratis och öppet för allmänheten och är samtidigt en plats för nätverkande för band, ensembler och artister i Vasa.

Evenemanget ordnas i samarbete med Vasas förening för ny kultur Volume och Ritz.

Mer information ger: evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, max.backman@vasa.fi, tfn 040 183 1956

Evenemanget på Facebook

Ta kontakt

  • Feasta