Ohita valikko

Taideloiskahdus

Taideloiskahdukset ovat alle 12-vuotiaille lapsille ja lapsiperheille suunnattuja osallistavia ja pääsymaksuttomia työpajoja, esityksiä tai eri taiteenlajien toteutuksia. 

Taideloiskahdus-avustuksen hakuaika on huhtikuussa. Taideloiskahduksia varten myönnetään kolme 500 euron avustusta.

Taideloiskahduksien ensisijaiseksi toteuttamisajankohdaksi toivotaan lapsiperheiden suosimia lauantaiaamupäiviä 5.10., 12.10. ja 19.10. klo 10–14. Tapahtumapaikkana on Draama-sali, pääkirjasto, Kirjastonkatu 13.  Kulttuuripalvelut tarjoaa toteutuspaikan yllä mainittuina ajankohtina. Hakija voi myös ehdottaa jotakin muuta ajankohtaa ja paikkaa.

Toteutettavat Taideloiskahdukset valitsee lapsista koostuva Lätäkkökuraattorit-ryhmä toukokuun aikana. Hakemukseen kannattaakin liittää ennakkomainos helpottamaan lapsia valinnan teossa.

Hakulomake: Taideloiskahdus

Toteutus

Taideloiskahduksien ensisijaiseksi toteuttamisajankohdaksi toivotaan lapsiperheiden suosimia lauantaiaamupäiviä 5.10., 12.10. ja 19.10. klo 10–14. Tapahtumapaikkana on Draama-sali, pääkirjasto, Kirjastonkatu 13. Kulttuuripalvelut tarjoaa toteutuspaikan alla mainittuina ajankohtina. Hakija voi myös ehdottaa jotakin muuta ajankohtaa ja paikkaa. Täytä myös kesto ja toteutuskertojen määrä.
Toivottu toteutusajankohta:
KK slash PP slash VVVV
Max. tiedoston koko: 39 MB.