Ohita valikko
Merenkurkun Saaristo kuuluu UNESCON maailmanperintökohteisiin.
En fFlicka som står bredvid en karta

Maailmanperintöportin kesäoppaat

Etsimme sinua, joka on valmis opastamaan Maailmanperintöportin kävijöitä Raippaluodon sillan kupeessa Mustasaaressa. Sinä, joka haluat tavata ihmisiä ja opastaa eri kielillä, tule työskentelemään kanssamme! Vierailukeskus Maailmanperintöportti on avoinna joka viikonpäivä kesä-, heinä-, ja elokuussa 2024. Kesäoppaita tarvitaan kesä-, heinä- ja elokuulle 2024! Toivomme että voit tehdä töitä koko kesän, mutta myös lyhyemmät työajat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtävänä on tiedottaa ja opastaa Maailmanperintöportin vierailijoita. Tehtäviin kuuluu maailmanperintötuotteiden myynti ja välitys. Työhön kuuluu myös tilojen päivittäinen hoitaminen ja kunnossapito. Työ edellyttää myös viikonlopputyötä aikataulun mukaan.

Vaatimukset

Haluamme, että olet positiivinen, vastuullinen, ​​ja viihdyt ihmisten kanssa. Sinulla on oltava riittävästi tietoa Merenkurkun saariston maailmanperintökohteesta ja haluat välittää tietoa mukavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Sinun pitäisi pystyä kommunikoimaan luonnollisesti ruotsiksi ja suomeksi. Muut kielitaidot ovat eduksi.

Työehdot

Työ alkaa heinäkuussa tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Mustasaaren kunta toimii työnantajana.

Hakemus CV:n kanssa lähetetään 30.4.2024 mennessä osoitteeseen Merenkurkun maailmanperintö ry, Raippaluodontie 2, 65800 RAIPPALUOTO tai sähköpostitse info@merenkurkku.fi

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kenth Nedergård.
Sähköposti kenth.nedergard@merenkurkku.fi
Puh. 050-3466200.

Tervetuloa meille töihin!