Förbigå menyn
Kvarkens skärgård hör till UNESCOS världsarv.
En fFlicka som står bredvid en karta

Sommarguide i Världsarvsporten - förlängd ansökningstid!

Vi söker dig som är beredd att ta hand om besökarna i Världsarvsporten vid Replotbron i Korsholm. Du som gillar att möta människor och kan guida på flera språk, kom och arbeta med oss!
Världsarvsporten håller öppet alla dagar i sommar.
Sommarguider behövs för juni, juli och augusti 2023! Helst ser vi att du kan jobba hela sommaren, men även kortare perioder är möjliga enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Huvudsysslan är att ta informera och guida besökarna i Världsarvsporten. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning och förmedling av världsarvsprodukter. Anställningen omfattar även daglig skötsel av utrymmena och smärre underhållsarbete. Arbetet omfattar även helgarbete enligt rullande schema.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som säker är positiv, ansvarstagande, självgående och trivs i kontakt med människor. Du bör ha tillräcklig kunskap om världsarvet Kvarkens skärgård och gilla att förmedla din kunskap på ett trevligt och intresseväckande sätt. Du ska obehindrat kunna kommunicera på svenska och finska. Övriga språkkunskaper är en extra merit.

Anställningsvillkor

Arbetet inleds enligt överenskommelse. Korsholms kommun fungerar som arbetsgivare.

Ansök senast 31.3.2023.

Skicka ansökan med CV till Världsarvet i Kvarken rf, Replotvägen 2, 65800 REPLOT eller per e-post till info@kvarken.fi  senast 31.3.2023.

Mer information:

Önskar du att veta mer om arbetet och anställningsvillkoren kan du kontakta verksamhetsledare Kenth Nedergård, e-post kenth.nedergard@kvarken.fi . Tel 050-3466200.

Välkommen med din ansökan!