Ohita valikko

SYKSY, MIKÄ IHANA SYY SHOPPAILLA!

Syksyssä on monta asiaa, mihin rakastua – me nimesimme niistä muutaman! Vaasa tarjoaa hulppeat mahdollisuudet niin kodin kuin vaatekaapin päivittämiseen syyskuntoon. Myös ravintolat pistävät parastaan, ja pääset nauttimaan kauden parhaista antimista ruskan väreissä hehkuvaan keskustaan! 

Lehtien vaihtaessa väriä uuden vuodenajan merkiksi, on aika uudistaa myös kotia! 

RESTYLE by Mia on syyssisustajan aarreaitta! Valikoimasta löytyy kestäviä luonnonmateriaaleja sekä paikallisia käsitöitä. Vaasan sydämessä sijaitsevasta RESTYLE:n ompelustudiosta voit tilata vaikkapa iki-ihanat pellavaverhot mittatilaustyönä. RESTYLE:n asiantuntijat ovat mielellään apunasi kodin tekstiilien päivittämisessä sesongin trendien mukaisiksi! 

Liisa Kosken laadukkailla keittiöpyyhkeillä (alk. 14,90€) viimeistelet kotisi syyskuntoon. Kaikki Liisa Kosken tekstiilit ovat oeko-tex sertifioituja ja 100% pellavaa, joka vain kaunistuu käytössä. Raidallinen keittiöpyyhe on myös ihana lahja – yhdistä pyyhe vastajauhetun kahvin tai suklaarasian kaveriksi ja ilahduta ystävää! 

Syksyllä useat ihanat raaka-aineet ovat sesongissa (ja uunituore pulla maistuu vuodenaikaan katsomatta…)! 

Viileneviä syysilmoja on ihana paeta herkkujen äärelle lämpimään! Tunnelmallisen Brasserie & Bar Fondiksen uudessa syysmenussa maistuvat sesongin tuoreet antimet. Lokakuussa tarjolla on lisäksi saksalaistyylinen Oktoberfest-menu. 

Syysreippailijan kannattaa sen sijaan poiketa Aroma Bageri & Konditorin kautta ja hakea vastaleivotut pullat sekä täytetyt voileivät metsälenkille mukaan! Aromassa käytetään paikallisia raaka-aineita ja herkut ovat aina tuoreita. 

Vuodenajan vaihtuessa on täydellinen hetki päivittää kodin lisäksi myös lookkia! 

Piristä pimenevää syksyä annoksella väriä! Iris Optikon runsaasta valikoimasta löydät persoonalliset kehykset jokaiseen makuun. Syystyyli saa kummasti ryhtiä pienelläkin väripilkulla!

Katso myös

Syysloma 2022 Vaasan seudulla

Maistuisiko maailmanluokan illalliskokemus vai nauravaksi paistettu nuotiomakkara luonnon keskellä?

Katso lomavinkit