Olet täällä

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

VaasaKeskusta640x427KatjaLösönen

Avoimet tarjouspyynnöt

Vaasan kaupungin avoimet tarjouspyynnöt julkaistaan Vaasan kaupungin verkkosivuilla, Tarjouspalvelu-portaalissa tai Pienhankintapalvelussa. Kansalliset kynnysarvot ylittävistä hankinnoista julkaistaan lisäksi hankintailmoitukset julkisten hankintojen Hilma-ilmoitusjärjestelmässä. Hankintapalveluiden kilpailuttamat hankinnat julkaistaan ainoastaan Tarjouspalvelu-portaalissa tai Pienhankintapalvelussa, jota kautta myös tarjoukset tulee jättää. Pienhankintapalvelua käyttävät myös muut Vaasan kaupungin yksiköt. Tarjouspalvelu-portaali ja Pienhankintapalvelu toimii vain Internet Explorer, Firefox ja Google Chrome -selainten kahdella viimeisimmällä versiolla.

Kansalliset kynnysarvot ylittävistä hankinnoista julkaistaan lisäksi hankintailmoitukset julkisten hankintojen Hilma-ilmoitusjärjestelmässä.

Tarjouspyyntöasiakirjat voi tallentaa omalle koneelle. Tarjoukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä tarjouspyynnössä ilmoitetulla tavalla (postitse, sähköpostitse, tallennettuna muistitikulle tms.) ja ilmoitetussa muodossa (edellytetyssä tiedostoformaatissa, kirjallisesti lomakkeella tms.). Vaasan kaupungin sähköpostiosoitteisiin lähetettävien sähköpostiviestien maksimikoko on 10 Mb. Yksittäisen hankinnan yhteyshenkilö on mainittu tarjouspyynnössä. Tarjousaikana toivomme yhteydenottoja vain tarjouspyynnössä mainitulla tavalla (kysymykset ja vastaukset) tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi.
Kilpailuttaja              Hankinta Määräaika      Tarjouspyyntö-            asiakirjat
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli:
Henkilökohtainen apu

Palvelusetelin tuntihinnat
Jatkuva Asiapaperit
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli: 
Kotihoidon palvelu
Jatkuva Ohjeet ja lomakkeet
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli:
Tehostettu palveluasuminen
jatkuva Hakemus
Sääntökirja
       
Sosiaali- ja terveystoimi Arvonlisäverottoman yksityisen sosiaalipalvelun tarjoaminen Jatkuva Ilmoituslomake 
Ohjeistus

Puhelinasiointi

Hankintapäällikkö

+358403579996
Yhteyshenkilö: