Olet täällä

Avoimet tarjouspyynnöt

VaasaKeskusta640x427KatjaLösönen

Hankintapalveluiden kilpailuttamat hankinnat julkaistaan ainoastaan Tarjouspalvelu-portaalissa tai Pienhankintapalvelussa, jota kautta myös tarjoukset tulee jättää.
Pienhankintapalvelua käyttävät myös muut Vaasan kaupungin yksiköt.

Tällä sivulla julkaistaan avoimia tarjouspyyntöjä myös Vaasan kaupungin yksiköiden kilpailuttamista hankinnoista. Tarjouspyyntöasiakirjat voi tallentaa omalle koneelle alla olevista linkeistä. Tarjoukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä tarjouspyynnössä ilmoitetulla tavalla (postitse, sähköpostitse, tallennettuna muistitikulle tms.) ja ilmoitetussa muodossa (edellytetyssä tiedostoformaatissa, kirjallisesti lomakkeella tms.). Vaasan kaupungin sähköpostiosoitteisiin lähetettävien sähköpostiviestien maksimikoko on 10 Mb.

Yksittäisen hankinnan yhteyshenkilö on mainittu tarjouspyynnössä. Tarjousaikana toivomme yhteydenottoja vain tarjouspyynnössä mainitulla tavalla (kysymykset ja vastaukset) tarjoajien tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi.

Kilpailuttaja              Hankinta Määräaika      Tarjouspyyntö-
asiakirjat
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli:
Henkilökohtainen apu

Palvelusetelin tuntihinnat
Jatkuva Asiapaperit
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli:
Kotihoidon palvelu
Jatkuva Ohjeet ja lomakkeet
       
Sosiaali- ja terveystoimi Palveluseteli:
Tehostettu palveluasuminen
jatkuva Hakemus
Sääntökirja
       
Sosiaali- ja terveystoimi Arvonlisäverottoman yksityisen
sosiaalipalvelun tarjoaminen
Jatkuva ilmoituslomake
ohjeistus
       
Kuntatekniikka Vähänkyrön talvihoito 2017-2018 21.8.2017 klo 13.00

Tarjouspyyntö.zip

       

 

Kuinka otan palvelun käyttöön

Vaasan kaupungin avoimet tarjouspyynnöt julkaistaan joko tällä sivulla tai Tarjouspalvelu-portaalissa tai Pienhankintapalvelussa.Tarjouspalvelu-portaali ja Pienhankintapalvelu toimii vain Internet Explorer, Firefox ja Google Chrome -selainten kahdella viimeisimmällä versiolla, joten päivitä selaimesi, jos sinulla on käytössäsi vanhempi versio!

Yhteyshenkilö

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Keskuskirjaamo vastaanottaa kaupungille, kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle osoitetut kirjeet ja kirjaa ne asianhallintajärjestelmään.
Asukkaat voivat saada Vaasan kaupungilta laskuja esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluihin, tonttivuokriin tai venepaikkoihin liittyen.
Elinkeinotoimi huolehtii kaupungin elinkeinotoiminnan laaja-alaisesta kehittämisestä.

Lisää aiheesta