Ohita valikko

Eat Out 2024

Artikkelin kategoriat: Messut ja markkinat

Eat Out -ravintolatapahtuma tulee jälleen Pietarsaareen ja Kokkolaan

Meillä on Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla noin 150 ravintolaa ja kahvilaa, jotka kutsuvat kesällä niin asukkaita kuin matkailijoita nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, tunnelmasta ja leppoisista kesäpäivistä! Tänä vuonna haluamme nostaa keskiöön erityisesti hyvän palvelun ja herkullisen ruuan.

Kampanjan aikana järjestetään kaksi kilpailua: parhaan palvelun kilpailu ja parhaan annoksen kilpailu. Kaikki alueen ravintolat ja kahvilat ovat automaattisesti mukana parhaan palvelun kilpailussa. Parhaan annoksen kilpailuun on ilmoittautunut 17 ravintolaa ja kahvilaa, jotka esittelevät toinen toistaan herkullisempia annoksia. Näiden annosten joukosta valitaan vuoden paras annos tuomariston valinnalla sekä yleisöäänestyksellä, joka järjestetään verkossa kampanjan aikana.

Parhaan annoksen kilpailussa mukana olevat ravintolat ja kahvilat julkaistaan www.eatout.fi -sivustolla, sekä https://www.facebook.com/eatoutweekend/ ja https://www.instagram.com/eatoutweekend/

Ota sivut seurantaan!

Äänestämään parasta annosta ja parasta palvelua pääset kampanja-aikana 3.-9.6. osoitteessa www.eatout.fi.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: käy syömässä ravintolassa, hörppäämässä kahvit kahvilassa, testaamassa parhaan annoksen kilpailussa olevia annoksia ja äänestä suosikki ravintolaasi tai kahvilaasi parhaan palvelun ja parhaan annoksen kilpailussa 3.-9.6. aikavälillä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortti!