Förbigå menyn

Eat Out 2024

Artikelkategorier: Marknader och mässor

Eat Out-restaurantevenemanget kommer återigen till Jakobstad och Karleby

Vi har cirka 150 restauranger och kaféer i Karleby och Jakobstad området som på sommaren välkomnar både invånare och turister att njuta av god mat och dryck, atmosfär och avkopplande sommardagar! I år vill vi särskilt lyfta fram god service och läcker mat.

Under kampanjen anordnas två tävlingar: tävlingen om bästa servicen och tävlingen om bästa rätten. Alla restauranger och kaféer i området deltar automatiskt i tävlingen om bästa servicen. Till tävlingen om bästa rätten har 17 restauranger och kaféer anmält sig, som presenterar en rad läckra rätter. Bland dessa rätter kommer årets bästa rätt att väljas av en jury och genom en publikomröstning som hålls online under kampanjen.

Restaurangerna och kaféerna som deltar i tävlingen om bästa rätten publiceras på https://www.ostro.chamber.fi/sv/handelskammaren/eat-out/ samt på https://www.facebook.com/eatoutweekend/ och https://www.instagram.com/eatoutweekend/.

Följ sidorna!

Du kan rösta på bästa rätten och bästa servicen under kampanjen den 3-9.6 på https://www.ostro.chamber.fi/sv/handelskammaren/eat-out/

Kort och koncist: gå och ät på en restaurang, ta en kaffe på ett kafé, prova rätterna i tävlingen om bästa rätten och rösta på din favoritrestaurang eller favoritkafé i tävlingen om bästa servicen och bästa rätten mellan den 3-9.6. Bland alla som röstar lottas ett restaurangpresentkort ut!