Ohita valikko

Ennakoiva markkinavuoropuhelu– webinaari Pohjanmaan alueen kuntien tulevista talonrakennus ja infra-alan hankkeista

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Ennakoiva markkinavuoropuhelu– webinaari Pohjanmaan alueen kuntien tulevista talonrakennus ja infra-alan hankkeista

Rakennussektorin on voimakkaasti vähennettävä päästöjä saavuttaakseen ilmastotavoitteet. Olemme keskellä kestävyysmurrosta monien samaan aikaan muuttuvien tekijöiden vuoksi ja tarvitsemme rohkeita ratkaisuja.

Pohjanmaan alueen kuntien tilaajaorganisaatiot kertovat tilaisuudessa tulevista merkittävistä rakennushankkeistaan ja niihin liittyvistä tarpeistaan ohjata hankkeitaan hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi mm. hankintakriteerien, eri strategioiden ja toimenpideohjelmien kautta.

Tilaisuuden tavoitteena on luoda toimijoiden välille avoin vuoropuhelu ja sitä kautta tarjota yrityksille ennakoitavissa olevaa kysyntää tuleville vuosille. Kestävyysmurros asettaa haasteita mm. yritysten investointien suunnitteluun. Tilaisuudessa yritysten on mahdollista esittää kysymyksiä, mutta myös kommentoida sekä esittää ratkaisuja ja ehdotuksia.

Kuulemme myös iltapäivän aikana asiantuntijoiden esityksiä. Muun muassa A-insinöörien Taru Suominen kertoo vähähiilisestä rakennuttamisesta, RT:n Anu Kärkkäinen maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen tilanteesta ja Taneli Varis Motivasta Päästötön työmaa Green Deal sopimuksesta.

Tilaisuudessa käytetään sekä suomea että ruotsia. Tilaisuuden järjestää KEINO, Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

Tilaisuuden vetävät Mauritz Knuts, projektipäällikkö VASEKilta ja Kimmo Koivisto, muutosagentti ja asiantuntija KEINOsta.

Webinaari on maksuton ja järjestetään Teams-alustan kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 9.12. Ilmoittautuneiden sähköpostiin lähetetään Teams-linkki tapahtumapäivänä. Tarkasta myös roskapostisi, jos linkkiä ei ala klo 12.00 mennessä kuulua. Ota yhteyttä mauritz.knuts@vasek.fi, jos et ole saanut linkkiä tai jos ilmoittautumisaika ehti mennä umpeen.