Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Ideoita uusille markkinoille pääsemiseen ja uusien asiakkaiden löytämiseen – virtuaalitilaisuus pohjalaisille käsityöyrittäjille ja käsityötoimijoille 26.1.2021

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Ideoita uusille markkinoille pääsemiseen ja uusien asiakkaiden löytämiseen

Hyvä vastaanottaja,

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi 26.1.2021 järjestettävään virtuaaliseen työpajaan tutustumaan hyviin eurooppalaisiin käytäntöihin, joilla käsityöyritykset voivat päästä uusille markkinoille ja löytää uusia asiakkaita, sekä pohtimaan mitä niistä voitaisiin itse ottaa käyttöön ja mitä niistä voitaisiin oppia. Tilaisuus on suunnattu kaikille pohjalaisille käsityöläisille ja käsityöalan toimijoille. Tilaisuus on maksuton ja se pidetään suomeksi.

Tilaisuuden ohjelma:
13:00 – 13:10 Tilaisuuden avaus ja esittely
13:10 – 14:10 Hyvien käytäntöjen esittely ja pohdinta, mitä niistä voitaisiin siirtää Pohjanmaalle ja omaan toimintaan.
14:10 – 14:40 Keskustelu siirtäviksi todetuista hyvistä käytännöistä, miksi ne ovat hyviä ja miten ne voitaisiin siirtää Pohjanmaalle ja ottaa käyttöön.
14:40 – 14:50 Mistä löytää lisää eurooppalaisia käytäntöjä
14:50 – 15:00 Tilaisuuden yhteenveto ja seuraavan kehitysteeman esittely.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti Zoom-ohjelmaa käyttäen. Ilmoittautumiset 22.1.2021 mennessä osoitteessa: https://forms.gle/fusZYm5eKpx3Tiw46

Voit halutessasi valmistautua tilaisuuteen tutustumalla ennakkoon eurooppalaisiin hyviin käytäntöihin 16.-17.12.2020 järjestetyn tilaisuuden nauhoitteiden kautta. Nauhoitteet ovat englanniksi.
16.12.2020: https://www.youtube.com/watch?v=TJE4RoUyh_Q
17.12.2020: https://www.youtube.com/watch?v=swbW7aB-BCE

TERVETULOA!

Lisätietoja: tanja.oraviita@vamk.fi

Tilaisuus on yksi CRAFT CODE-hankkeen Suomessa järjestettävistä työpajoista, joiden tavoitteena on kartoittaa hyviä alueellisia käsityöalan käytäntöjä sekä esitellä vastaavasti hyviä eurooppalaisia käsityöalan käytäntöjä suomalaisten toimijoiden hyödyksi. Erityisenä kohteena hankkeessa on käsityöalan innovaatio- sekä tuotekehityspotentiaali ja synergioiden lisääminen eri alojen välillä, uusien teknologioiden rooli, taitojen ja perinteiden ylläpito, sekä alan kokonaisvaltainen kilpailukyky. Lisää hankkeesta osoitteessa https://www.interregeurope.eu/craftscode.
Tilaisuuden järjestävät CRAFTS CODE -hankkeen suomalaiset partnerit Pohjanmaan liitto sekä Muotoilukeskus Muova (VAMK).