Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko

Industry Insight with KIP

Artikkelin kategoriat: Seminaarit, luennot ja kokoukset

Industry Insight with KIP -webinaarin järjestää Future Cleantech Solutions -hanke

Rakennamme vastuullista teollisuutta tuleville sukupolville

Vallitsevissa poikkeusoloissa eläminen voi luoda uusia tarpeita ja mahdollisuuksiakin. Digitaalisin keinoin voimme näinäkin aikoina tutustua syvemmin lähialueeseemme ja sen tulevaisuudessa tuomiin yhteistyömahdollisuuksiin, yhdessä yli rajojen.

Tervetuloa mukaan osallistumaan Future Celantech Solutions -henkkeen Industry Insight with KIP -webinaariin. Webinaarin tavoitteena on, että alueen toimijat pääsevät tutustumaan Kokkola Industrial Park -suurteollisuusalueen tulevaisuuteen. Tilaisuudessa saat mahdollisuuden kuulla alueen toimijoista ja voit esittää tarkentavia kysymyksiä. Mitä cleantech-ratkaisuja sinun yrityksellä voisi olla tarjota alueen toimijoille? Kenet haluaisit tavata tulevaisuuden tapaamisissa, kun maailma aukeaa taas?

Webinaarin kielinä ovat englanti ja ruotsi. Kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Kokkola Industrial Park on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemi, joka koostuu useista kemian ja metallurgian huippuyrityksistä. Alue muodostuu 17 kansainvälisestä tuotantolaitoksesta ja lähes 60 palveluyrityksestä, ja se sijaitsee Suomen kolmanneksi suurimman yleissataman vieressä. Kiertotalous ja sen teolliset symbioosit ovat olleet luonnollinen osa teollisuusalueen toimintaa jo vuosikymmenet. Vuosina 2010–2019 alueen toimijat investoivat yhteensä noin 800 miljoonaa euroa alueen kehittämiseen. Uutta teollisuutta rakennetaan aina ympäristön hyvinvointi ja tulevat sukupolvet huomioon ottaen.

Future Cleantech Solutions -hankkeessa edistetään cleantech-yritysten liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia tarjoamalla käytännön lisätietoa Merenkurkun alueella. Hanketta rahoittavat Interreg Botnia-Atlantica -aluekehitysrahasto, Pohjanmaan liitto, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK, Teknologiakeskus Merinova, Vaasan kaupunki, Region Västerbotten, Uumajan kunta, Umeå Energi, Skellefteån kunta, Skellefteå Kraft, Region Västernorrland ja Örnsköldsvikin kunta.