Ohita valikko

KASVISTEN HAPATTAMISEN LYHYTKURSSI

Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset Museot ja näyttelyt

Johdanto kasvisten hapattamiseen!

Tule perehtymään kasvisten säilöntään hapattamismenetelmän kautta! Kari Hallantie ja Risto Holtti johdattelevat meidät tähän vanhaan säilömistapaan Stundarsin Sepän tuvalla. Valmistamme hapankaalia. Voit seurata ohjaajia ja / tai valmistaa hapankaalia myös itse. Puhumme myös marjojen säilömisestä. Hapattamista varten ota mukaasi puhdas lasipurkki ja kansi. Purkissa on hyvä pitää vettä vähintään puoli vuorokautta etukäteen. Muut materiaalit saat Stundarsista materiaalimaksua vastaan. Aikaa on varattu kolme tuntia. Tervetuloa!

Lisätietoja museopedagogi Pia Timberg, puh. 050 432 0688, pia.timberg@stundars.fi