Ohita valikko

Maailman onnellisin kaupunki-peli

Artikkelin kategoriat: Retket ja opastetut kierrokset Urheilu ja terveys

Auta vaasalaiset onnellisiksi pelaamalla verkkopeliä, osallistut samalla lahjakorttien arvontaan!

Vaasalaiset pääsevät kesän alussa osallistumaan oman ja muiden hyvinvoinnin kehittämiseen pelaamalla onnellisuuspeliä. Ympäri kaupunkia ripotellut pelikyltit kannustavat osallistumaan ja auttamaan pelin hahmoja onnellisemmiksi. Jokainen pelaaja palkitaan!

Pelaajan tehtävä on tehdä Vaasasta maailman onnellisin kaupunki auttamalla kymmentä onnetonta henkilöä. Pelissä keskustellaan eri hahmojen kanssa ja autetaan heitä erilaisissa ongelmissa. Peliä voi pelata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Peli aloitetaan skannaamalla eri puolilta kaupunkia löytyvien kylttien QR-koodi tai suoraan osoitteessa www.vaasa.fi/hyvinvointipeli. Esteetön versio pelistä sekä pelikylttien sijainnit löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/hyvinvointipeli.

Jokainen pelin loppuun pelannut saa palkinnoksi oman valintansa mukaan joko uimahallilipun tai maksuttoman sisäänpääsyn museoon. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 200 euron arvoisia K-ryhmän lahjakortteja.

Toivomme, että peli on mukava kokemus jokaiselle pelaajalle, ja rohkaisemme esimerkiksi perheitä bongaamaan pelin hahmoja kävelylenkeillä tai matkalla leikkipuistoon.

Peli on osa Vaasan kaupungin hyvinvointisuunnitelmatyötä. Pelissä pelaaja vastaa anonyymisti kysymyksiin myös omasta hyvinvoinnistaan. Asukkaiden vastauksia omasta hyvinvoinnistaan kaivataan avuksi kaupungin hyvinvointisuunnitelman uudistamistyössä.