Ohita valikko
Joki

Vähänkyrön aluelautakunnan yleisavustukset

Vähänkyrön aluelautakunta myöntää vuosittain avustuksia Vähänkyrön alueella toimiville työryhmille sekä yhdistyksille. Avustusta myönnetään yhdistyksen toiminnan ylläpitoon ja aktivoimiseen, sekä kohdeavustuksina esim. tapahtumien järjestämiseen.

Avustusten hakuaika on 1.3-31.3.2024.

Hakemusten toimittaminen

Avustusta voi hakea vain sähköisen avustusjärjestelmän kautta. Avustushakemuksen voi jättää vain ilmoitetun hakuajan aikana.

Jotta voit tehdä avustusanomuksen Timmi-palvelussa, sinun täytyy ensin rekisteröityä asiakkaaksi. Rekisteröityminen vaatii vahvan tunnistautumisen, johon tarvitset joko mobiilivarmenteen, pankkitunnukset tai varmennekortin. Rekisteröityneenä asiakkaana voit hakea Vaasan kaupungin toiminta- ja kohdeavustuksia.

Yhdistyksen puolesta asioitaessa tarvittavia tietoja ovat yhdistyksen yhteystiedot, rekisteröintivuosi ja –numero, tilikausi (pp.kk.-pp.kk.) ja tilinumero. Liitteeksi hakemukseen liitetään yhdistyksen talousarvio ja toimintasuunnitelma kuluvalta vuodelta sekä viimeisin hyväksytty toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus.

Apua sähköisen avustushakemuksen tekemiseen saa Vähänkyrön yhteispalvelupisteestä, puh 06 325 8400 ja  Kansalaisinfosta, puh 06 325 1550.