Ohita valikko
business

Osahankkeet

Osahanketoimijoiden, YA, Vamia, Linginno ja Kokkolan kaupunki, monipuolisia tuotoksia kansainvälisten asukkaidensa asettautumiseen ja alueemme veto- ja pitovoimaan liittyvissä kysymyksissä.

Yrkesakademin i Österbotten

YA on suunnitellut verkkokurssin joka antaa enemmän tietoa ja työvälineitä siihen, miten koko työyhteisönne voi moninaisuuden huomioon ottaen työskennellä tasavertaisemmin, tehokkaasti ja kieltä tukien.

Johdanto kurssin sisältöön (tekstitetty suomeksi).

Koko kurssipaketti – Kansainvälisessä työyhteisössä

Vamia

Vamia on omassa osahankkeessaan tuottanut videoita, joissa eri alan yritykset kertovat omista kokemuksistaan kansainvälisen osaajan palkkaamisesta ja heidän vaikutuksestaan työyhteisöön.

Devatus

Närpes Trä & Metall

Prohoc

Restaurant Bank

Vaasan kaupunki, palveluasuminen

VAMM Steel

Wärtsilä

Kielikeskus Linginno, Vaasan yliopisto

Linginno on tarjonnut suomen ja ruotsin, kielen ja kulttuurin kursseja opiskelijoille, heti siinä vaiheessa kun he ovat saaneet hyväksymiskirjeensä korkeakouluopintohin Vaasassa. Kesällä 2020 ja 2021 kurssit järjestettiin koronan takia kokonaan etäopetuksena, mutta lukuvuoden 2022-23 alussa pystyttiin myös järjestämään lähiopetusjakso 20 opiskelijalle.

Linginno: etäopetus yhdistettynä lähiopetusjaksoon

Kokkolan kaupunki

Kokkolan osahankkeessa on tehty runsaasti toimenpiteitä kaupungin kansainvälisten asukkaiden tiedonsaannin varmistamiseksi. Alla hankkeen loppuseminaariesitys toimenpiteistä ja linkkejä tuotoksiin.

TCE_Kokkola kaupunki

www.mykokkola.fi

My Kokkola -videot

Welcome to Kokkola -video