Ohita valikko

Kasvua kansainvälisistä osaajista -relokaatiopalvelu

Oletko tekemässä rekrytointia ulkomailta? Mietityttääkö käytännön asioiden sujuminen Suomessa? Suomeen saapuvan työntekijän asettautumiseen voi nyt saada tukea jopa 80%.

Rekrytoi huoletta ulkomailta, me autamme asettautumisessa.

Rekrytointi ulkomailta on monesti vaiherikas prosessi. Moni pk-yritys saattaa miettiä, kuinka paljon prosessi kuormittaa. Kun maahantulon luvat ovat kunnossa, on vielä monta vaihetta, joihin työntekijä kaipaa tukea uudessa asuinmaassaan.

Tarjolla on nyt 3 palvelupakettia, joista pk-yrityksenne voi valita sopivat paketit 1–2 henkilölle perheineen. Palvelupaketit kokoavat yhteen konkreettisia asioita, joissa autamme aina viranomaisasioinnista työntekijän perheen tukemiseen.

Taloudellinen puolikin on varsin kannustava, sillä jopa 80 % palveluiden kustannuksista katetaan EU-rahoituksella (ESR) Kokka kohti Suomea -hankkeen kautta. Tuki on enintään 5000 € + alv ja loppusumma (vähintään 20 %) jää itse kustannettavaksi. Palveluja tarjoavana yrityksenä toimii Finland Relocation Services Oy. Palvelu on käytettävissä lokakuulla 2023 saakka.

Katso täältä Nomentia Oy’n kokemukset palvelusta.

Lisätiedot palvelusta ja hakuprosessista www.kohtisuomea.fi

Palvelun esite on ladattavissa tästä

Yhteyshenkilö

  • Sanna-Riikka Kulmala – Global relocation manager, Finland Relocation Services
  • email@finlandrelocation.com
  • +358 9 502 1220