Ohita valikko

Tietosuoja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKissa

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK tallentaa rekisteriinsä yritysneuvonta-asiakkaidensa tiedot asiakkaan suostumuksella. Tiedot kerätään asiakassuhteen hoitamiseksi ja palveluiden markkinoinnin kohdentamiseksi.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää VASEKin ja sen yhteydessä toimivan (aputoiminimi) Uusyrityskeskus Startian ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, palvelutarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisteritietoja voidaan käyttää VASEKin ja asiakkaan väliseen markkinointiin (ml.sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää häntä koskeva suoramarkkinointi.

Rekisteri voi sisältää VASEKin ja Startian asiakkaista ja palveluiden käyttäjistä seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot
  • kansallisuus ja yhteydenpitokieli
  • asiakkaan yrityshankkeen tiedot
  • taustatietoja asiakkaan koulutuksesta ja työkokemuksesta
  • tapaamisten ja yhteydenottojen keskeinen sisältö
  • yritysneuvojan antamat lausunnot
  • luvat markkinointiin ja tietojen luovuttamiseen.

Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme osoitteessa www.vasek.fi.

Olemme sitoutuneet huolehtimaan asianmukaisista toimenpiteistä pitääksemme henkilötiedot turvassa. Tekniset, hallinnolliset ja fyysiset prosessimme on suunniteltu suojaamaan henkilötiedot vahingossa tapahtuvalta, laittomalta tai luvattomalta häviämiseltä, tietoihin pääsyltä, luovuttamiselta, käytöltä, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

Vaikka huolehdimme järjestelmiemme suojaamisesta, emme kuitenkaan voi taata, että internet-sivu, tietokonejärjestelmä tai tietojen siirto internetin tai muun julkisen verkon välityksellä on täysin turvallinen.