Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Huutoniementie ja Yrittäjänkatu suljetaan jälleen tasoristeyksien huoltotöiden ajaksi

Julkaistu: 18.10.2023

Huutoniementie ja Yrittäjänkatu suljetaan uudestaan tilapäisesti junaradan tasoristeyksiin liittyvien huoltotöiden takia. Työt tehdään yöaikaan, jotta vaikutukset liikenteelle olisivat mahdollisimman vähäiset.

Huutoniementie suljetaan Sairaskodinkadun ja Ruutikellarintien väliseltä osuudelta 22.10. klo 21 – 23.10. klo 7 väliseksi ajaksi. Töiden aikana ajoneuvoliikenne ohjataan Huutoniemeltä keskustaan Sairaskodinkadun kautta ja keskustasta Huutoniemelle ja Vähäänkyröön Ruutikellarintien, Rantamaantien ja Strömberginkadun kautta. Kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Itäisen ratakadun kautta.

Yrittäjänkatu suljetaan Postikadun ja Höstvedentien väliseltä osuudelta 26.10. klo 21 – 27.10. klo 7 väliseksi ajaksi. Töiden aikana ajoneuvoliikenne ohjataan Kråklundinkadun kautta ja kevyt liikenne Postikadun ja Itäisen Aitakadun kautta.

Molemmissa tasoristeyksessä vaihdetaan uudet kumikannet sekä asennetaan reunapalkit.

Vaikutuksia myös joukkoliikenteeseen

Huutoniementien sulkeminen vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Liftin linjat 1 ja 4 ajavat töiden ajan poikkeusreittiä.

Linja 1 

Lähdöt 20.40 ja 21.40 Västervikistä ja lähdöt 20.45, 21.45 ja 22.15 Liisanlehdosta ajavat poikkeusreittiä Rantamaantie – Strömberginkatu –Huutoniementie.

Vuorot saatavat olla myöhässä jopa 10 minuuttia. Ruutikellarintien pysäkit jäävät pois kyseisistä vuoroista.

Linja 4 

Lähtö Gerbystä 21.05 ja lähtö lentokentältä 21.00 ajetaan poikkeusreittiä Rantamaantie – Strömberginkatu – Melaniementie.

Ruutikellarintien, Strömbergin puistontien ja Dynamotien pysäkit jäävät pois kyseisistä vuoroista.