Ohita valikko
Meri ja kumisaappaat

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Kaupungin avustusten haku alkaa 1.3.

Julkaistu: 23.2.2023

Päivitetty: 1.3.2023

Vaasan kaupunki myöntää vuosittain yleisiä avustuksia eri alojen yhdistyksille, yhteisöille, tapahtumien järjestäjille sekä yksityishenkilöille ja taiteilijoille. Haku tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta.

Maaliskuun haussa kaupungin avustuksia haetaan muiden paitsi kulttuuriavustusten osalta. 1.–31.3. haettavissa olevat avustukset ovat:  

  • asukasyhdistysten avustukset 
  • hyvinvointijaoston avustukset yhdistyksille
  • liikuntapalveluiden toiminta-avustukset 
  • tapahtuma-avustukset (1.6. –31.12.2023 järjestettäville tapahtumille) 
  • toiminta-avustukset nuorisoyhdistyksille ja  
  • Vähänkyrön aluelautakunnan yleisavustukset

Kaupungilla kokeiltiin yhtenäistää kaikkien avustusten haku maaliskuulle samassa yhteydessä, kun siirryttiin uuteen sähköiseen avustusjärjestelmään. Kulttuuriavustusten haku on päätetty kuitenkin palauttaa takaisin tammikuulle vuoden 2022 alussa.   

Tapahtuma-avustuksille kaksi hakua vuodessa 

Vuonna 2022 päätettiin myös jakaa tapahtuma-avustusten haku kahteen hakukertaan vuodessa. Lokakuussa 2022 on ollut haku tapahtumille, joiden ajankohta on 1.1. –31.5.2023 ja nyt maaliskuun haussa haetaan avustusta 1.6.–31.12. välisenä aikana järjestettäville tapahtumille. 

Infotilaisuus Vaasan kaupungin hyvinvointijaoston järjestöjen toiminta-avustusten hausta maanantaina 6.3.2023 kello 16-18.

Avustuksista voit lukea täältä.
https://www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja-seudusta/ota-yhteytta/avustukset/hyvinvointijaoston-avustukset/

Mikäli haluat lisää tietoa avustuksista tai jokin kysymys askarruttaa sinua, olet tervetullut mukaan Teamsissa järjestettävään infotilaisuuteen maanantaina 6.3.2023 kello 16-18.

Tilaisuuden alussa on n. 15 minuutin esitys vuoden 2023 avustuksista, mutta sen jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiään. Jos sinulla on hakua koskeva yksittäinen kysymys, voit liittyä tilaisuuteen milloin vain kello 16-18 välillä, sillä hyvinvointiyksikön koordinaattori päivystää tuon ajan.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan siihen pääsee alla olevasta linkistä.
Click here to join the meeting

Tervetuloa mukaan!