Ohita valikko
Mikrofoni

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Maailman ensimmäinen bändimaraton Vaasassa – ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu: 16.3.2022

Päivitetty: 11.4.2022

Vaasan pääkirjaston Draama-salissa järjestetään uusi kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton 27.-28.5.2022. Vaasan artistit ja bändit voivat ilmoittautua mukaan 30.4. mennessä.

Bändimaratonissa paikalliset bändit ja artistit soittavat nonstoppina perjantaina 27.5. ja lauantaina 28.5. klo 18-23 Vaasan pääkirjaston Draama-salissa. Esiintymiset kestävät puoli tuntia, minkä jälkeen esiintyjä vaihtuu.

Tapahtuma on avoin yleisölle ja samalla se on verkostoitumispaikka Vaasassa toimiville bändeille, kokoonpanoille ja artisteille. Pääkirjaston kahvilan tiloissa toimii tapahtuman ajan Bad Bun -pop up-baari.

–Siellä voi kuunnella paikallista musiikkia ja jutella muiden esiintyjien kanssa. Tapahtumaan toivotaan mukaan kaikenlaisia musiikkityylejä, kertoo tapahtumakoordinaattori Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Vaasalaisia bändejä ja artisteja haetaan esiintymään 30.4. saakka

Ilmoittautuminen on käynnissä maalis-huhtikuun ajan aina 30.4.2022 saakka sähköpostitse max.backman@vaasa.fi. Liitä mukaan kokoonpanotiedot ja musiikkinäyte.

–Muuta pääsyvaatimusta ei esiintyjille ole kuin yhteydenotto ja musiikkinäyte. Esiintyjät otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, jatkaa Bäckman.

Mukana tapahtumaa ovat järjestämässä Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ja Ritz.

Kulttuuripalveluiden järjestämät Feasta-tapahtumat ovat rentoja ja ammattimaisia keikkoja ja koulutuksia paikallisille bändeille ja artisteille.