Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Osa Waltti-matkakorteista päivitettävä Liftin palvelupisteellä

Julkaistu: 3.11.2023

Vaasan joukkoliikenteen Waltti lippu- ja maksujärjestelmä on muuttunut vaiheittain tunnistepohjaiseksi parin viime vuoden aikana. Pieni osa vanhoista Waltti-korteista voi nyt lakata toimimasta, ellei niitä päivitetä uuteen järjestelmään Liftin palvelupisteellä.

Tunnistepohjaisessa järjestelmässä matkustajan tiedot sijaitsevat matkakortin sijaan asiakkaan henkilökohtaisella matkatilillä Waltti-taustajärjestelmässä. Tällä pyritään helpottamaan asiointia ja esimerkiksi netin kautta ostettavien lipputuotteiden aktivoiminen nopeutuu.

Pieni osa Waltti-korteista on vielä vanhassa matkakorttipohjaisessa järjestelmässä, joka poistuu nyt käytöstä. Kaikkia vanhoja kortteja ei pystytty siirtämään automaattisesti tunnistepohjaiseen järjestelmään, jonka vuoksi kortti voi lakata toimimasta.

Mikäli kortin luku ei onnistu tai saat virheilmoituksen Waltti-kaupassa, tulee sinun päivittää korttisi tai vaihtaa se uuteen Liftin palvelupisteellä. Saat uuden kortin käyttöösi maksutta. Myös vanhalla kortilla oleva saldo siirtyy uudelle kortille.

Lue lisää: