Ohita valikko
Talkoot

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Talkooavustukset nyt haettavissa

Julkaistu: 20.4.2023

Vaasan kaupungin viherrakentamisen tiimi tarjoaa yhdistyksille ja seuroille mahdollisuuden osallistua jättipalsamin kitkentätalkoisiin ja saada tehdystä työstä talkooavustusta. Talkooavustusta myönnetään myös kaupunkiympäristön kunnostamiseksi. Hakemukset tulee toimittaa 17.5. mennessä.

Jättipalsamin kitkentä tehdään 29.5.– 28.7.2023 kaupungin omistamilta viheralueilta ja lähimetsistä. Kiinnostuneet yhdistykset ja seurat voivat ottaa yhteyttä viherrakentamisen tiimiin sähköpostitse puistot@vaasa.fi

Yhdistys voi esittää kitkettävää aluetta tai kaupungilla on valmiina esittää kohteita, joissa työtä voi suorittaa. Tarkemmat ohjeistukset annetaan työn aloittamisen yhteydessä. Yhdistyksellä pitää olla voimassa oleva talkoovakuutus. Suoritetusta talkootyöstä maksetaan kohteen suuruuden mukaan määriteltävä talkooavustus.

Avustukset kaupunkiympäristön kunnostamiseen

Viherrakentamisen tiimi myöntää avustuksia myös kaupunkiympäristön kunnostamiseen. Talkooavustuksia voivat anoa vain rekisteröidyt yhdistykset, kuten kaupunginosayhdistykset ja asukasyhdistykset.

Toimita vapaamuotoinen hakemus 17.5.2023 mennessä osoitteeseen Rantamaantie 5, 65350 Vaasa. Laita kirjekuoreen merkintä ”Talkooavustukset”.

Lisätietoja antaa viheraluehortonomi Leila Roininen, puh. +358 400 959179, leila.roininen@vaasa.fi

Lisätietoa: