Ohita valikko

Artikkelin kategoriat: Uutiset

Varhaiskasvatuksen Edlevo App-sovelluksessa häiriö paikkaehdotuksissa

Julkaistu: 29.5.2024

Vaasan kaupungin varhaiskasvatuksessa on käytössä Edlevo App-niminen sovellus. Sovelluksen kautta huoltaja voi uutena toimintona hyväksyä tai hylätä lapselle osoitetun varhaiskasvatuspaikan. Tällä hetkellä sovelluksessa on kyseisen paikkaehdotuksen osalta viivettä tietojen yhdistämisessä.

Jos lapselle on haettu syksylle varhaiskasvatuspaikkaa, tulee tieto uudesta varhaiskasvatuspaikasta huoltajille sähköpostitse. Sähköpostissa kehotetaan hyväksymään tai hylkäämään paikkaehdotus Edlevo-sovelluksessa kahden viikon kuluessa.

Normaalisti paikkaehdotus on nähtävillä Edlevo Appissa noin 30 minuutin kuluttua sähköpostin saapumisesta. Osalla huoltajista tiedon yhdistymisessä on ollut ongelmia, eli paikkaehdotus ei ole ollut nähtävillä määräajan kuluttua.

Tietojen yhdistymisen ongelmaa selvitetään parhaillaan Tietoevryssä, jonka tuote Edlevo on. Korjaus integraatioon on tulossa viikon 23 alussa.

Miten toimin, jos paikkaehdotus ei näy:

  • Jos paikkaehdotus ei näy, voit palata Edlevo Appiin myöhemmin ja tarkistaa, onko paikkaehdotuksen tieto saatavilla.
  • Ongelmatilanteissa voit myös kokeilla kirjautua sovellukseen toisella selaimella (esim. Edge tai Firefox) tai varmistaa, että mobiilisovellus on päivittynyt viimeisimpään versioon.