Förbigå menyn

Artikelkategorier: Nyheter

Småbarnspedagogikens Edlevo-app har störningar i funktionen platserbjudanden

Publicerad: 29.5.2024

Småbarnspedagogiken i Vasa stad använder Edlevo-appen. Via appen kan vårdnadshavaren, som en ny funktion, godkänna eller förkasta en placering inom småbarnspedagogiken för sitt barn. För närvarande finns det en fördröjning i integrationen av uppgifterna för placeringserbjudande i appen.

Om ni har ansökt om en plats inom småbarnspedagogiken åt ert barn för hösten, meddelas den nya placeringen inom småbarnspedagogiken till föräldrarna per e-post. I e-postmeddelandet ombeds du att godkänna eller förkasta förslaget i Edlevo-appen inom två veckor.

Normalt finns den föreslagna placeringen tillgänglig i Edlevo-appen cirka 30 minuter efter att e-postmeddelandet har kommit. För en del vårdnadshavare har det uppstått problem med dataintegrationen, dvs. placeringserbjudandet har inte varit tillgängligt inom 30 min.

Problemet med att kombinera data utreds just nu hos Tietoevry, Edlevo är deras produkt. En korrigering av  integration kommer i början av vecka 23.

 Vad ska man göra om placeringsförslaget inte är synlig:

  • Om platsförslaget inte är synligt kan du återvända till Edlevo-appen senare, för att kontrollera om informationen om placeringsförslaget nu är tillgänglig.
  • Om det uppstår problem kan du också försöka logga in i appen med en annan webbläsare (t.ex. Edge eller Firefox), eller se till att mobilappen är uppdaterad till den senaste versionen.