Ohita valikko
Kahvakuulatunti

Artikkelin kategoriat: Arkisto Uutiset

Zumbaa, kahvakuulaa ja nyrkkeilyä syksyn 2022 ryhmäliikuntatunneilla

Julkaistu: 31.8.2022

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden syksyn liikuntaryhmät käynnistyvät maanantaina 5.9. 

Ryhmäkuvaukset ja ajat

Terveysliikuntaryhmiä on tarjolla maanantaista torstaihin kaiken kuntoisille miehille ja naisille. Mukaan voivat tulla niin liikuntaharrastustaan aloittelevat kuin aktiiviset liikkujat.

– Ohjelmaan kuuluu muun muassa lihaskuntotreeniä kahvakuulalla tai kuntopiirissä, zumbaa, perusjumppaa, venyttelyä, kuntonyrkkeilyä ja easy-steppiä, kertoo liikuntasuunnittelija Siv Aro.

Tunneille mukaan vain täysin terveenä

Liikuntaryhmiin voi osallistua ostamalla liikuntakortin Vaasan uimahallin kassalta, pääkirjastossa sijaitsevasta kansalaisinfosta tai Vähänkyrön yhteispalvelupisteestä.

Kortti maksaa 55,10€ euroa ja se on voimassa syyskauden. Eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille hinta on 41,80€ / kausi.

– Suosittelemme osallistujia ottamaan omat jumppamatot ja välineet mukaan. Jos osallistujat käyttävät meidän välineitämme, tarjolla on desinfiointiaineita, joilla jokainen puhdistaa lainavälineensä tunnin jälkeen. Toivomme, että tulet täysin terveenä jumppaamaan. Jos sinulla on flunssan oireita tai kuumetta, jää kotiin, Aro ohjeistaa.