Förbigå menyn
Kahvakuulatunti

Artikelkategorier: Arkiv Nyheter

Zumba, kettlebell och boxning på höstens 2022 gruppmotionstimmar

Publicerad: 31.8.2022

Vasa stads idrottsservices motionsgrupper under hösten börjar måndag 5.9. 

Gruppbeskrivningar och tider

Hälsomotionsgrupper ordnas från måndag till torsdag för män och kvinnor oavsett kondition. Delta kan såväl de som påbörjar sin motionshobby och de som redan är aktiva motionärer.

– På programmet finns bland annat muskelkonditionsträning med kettlebell eller i motionscirkel, zumba, helt vanlig konditionsjumpa, stretchning, konditionsboxning och easy-step, tipsar idrottsplanerare Siv Aro på Vasa stads idrottsservice.

Delta i timmarna får endast helt friska personer

I motionsgrupperna kan man delta genom att köpa ett motionskort som säljs vid Vasa simhalls kassa, på medborgarinfo i huvudbiblioteket och Lillkyros samserviceställe.

Kortet kostar 55,10€ och den är i kraft hela höstterminen. Pensionärer, arbetslösa och studerande kan skaffa kortet för 41,80€ euro.

-Vi rekommenderar att deltagarna tar med egna gympamattor och redskap. Om deltagarna använder våra redskap, finns det desinfektionsmedel, som var och en rengör sina lånade redskap med efter timmen. Vi önskar, att ni kommer helt friska på timmarna. Om ni har flunsa eller feber, stanna hemma, rekommenderar idrottsplanerarna Siv Aro.